Leveranciers

Ontdek onze leveranciers

Bij Heylen Domin begrijpen we dat de kwaliteit van een bouwproject niet alleen afhangt van het vakmanschap, maar ook van de materialen die worden gebruikt. Daarom werken we samen met enkele van de meest gerenommeerde leveranciers in de bouwsector. Kijk hieronder voor een korte introductie van onze leveranciers. 

Logo-Wienerberger

Wienerberger

Wienerberger is een Oostenrijkse bouwmaterialenfabrikant die gevelstenen, dakpannen, kleidakpannen, bakstenen, klinkers, betonstenen en andere bouwmaterialen produceert. Het bedrijf werd in 1819 opgericht en is nu actief in meer dan 30 landen over de hele wereld.

Wienerberger is een wereldwijd leider in de productie van gevelstenen. Het bedrijf biedt een breed scala aan gevelstenen in verschillende kleuren, formaten en stijlen. Wienerberger is ook een toonaangevende producent van dakpannen. Het bedrijf biedt een breed scala aan dakpannen in verschillende kleuren, formaten en materialen.

Wienerberger is toegewijd aan duurzaamheid. Het bedrijf streeft ernaar om zijn producten en processen zo duurzaam mogelijk te maken. Wienerberger heeft een aantal initiatieven opgezet om zijn duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken, zoals het gebruik van gerecyclede materialen en het verminderen van de CO2-uitstoot.

Wienerberger is een sterk merk met een lange geschiedenis. Het bedrijf is een betrouwbare partner voor bouwers en architecten over de hele wereld.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van het merk Wienerberger:

 • Wereldwijde leider in de productie van gevelstenen en dakpannen
 • Breed scala aan producten in verschillende kleuren, formaten en stijlen
 • Toewijding aan duurzaamheid
 • Sterke reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid
Logo-Velux

Velux


Velux is een Deens bedrijf dat dakvensters, rolluiken, zonwering en raamdecoratie produceert. Het bedrijf werd in 1941 opgericht en is nu actief in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Velux is een wereldleider in de productie van dakvensters. Het bedrijf biedt een breed scala aan dakvensters in verschillende maten, vormen en stijlen. Velux dakvensters zijn bekend om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Velux is ook een toonaangevende producent van rolluiken, zonwering en raamdecoratie voor dakramen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten die helpen om het comfort en de veiligheid van dakramen te verbeteren.

Velux is toegewijd aan duurzaamheid. Het bedrijf streeft ernaar om zijn producten en processen zo duurzaam mogelijk te maken. Velux heeft een aantal initiatieven opgezet om zijn duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken, zoals het gebruik van gerecyclede materialen en het verminderen van de CO2-uitstoot.

Velux is een sterk merk met een lange geschiedenis. Het bedrijf is een betrouwbare partner voor bouwers, architecten en woningeigenaren over de hele wereld.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van het merk Velux:

Wereldleider in de productie van dakvensters, rolluiken, zonwering en raamdecoratie voor dakramen
Breed scala aan producten in verschillende maten, vormen en stijlen
Toewijding aan duurzaamheid
Sterke reputatie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie
In het kort is Velux een merk dat zich richt op het verbeteren van het comfort en de veiligheid van dakramen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten die helpen om dakramen te gebruiken om licht, lucht en ventilatie in huis te brengen.

Logo-Rockpanel

Rockpanel

Rockpanel is een merk van gevelbekleding dat is gemaakt van geperst steenwol. Steenwol is een natuurlijk materiaal dat wordt gewonnen uit basalt, een soort vulkanisch gesteente. Rockpanel wordt gekenmerkt door zijn hoge brandwerendheid, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Het is ook een lichtgewicht materiaal, wat het gemakkelijk te verwerken maakt.

Rockpanel is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor het kan worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan architecturale stijlen te creëren. Het kan worden gebruikt voor zowel nieuwe gebouwen als renovaties.

Rockpanel is een duurzaam product dat kan bijdragen aan het energieverbruik van een gebouw te verlagen. Het is ook een goede geluidsisolatie en kan helpen om de binnentemperatuur van een gebouw te reguleren.

De belangrijkste kenmerken van Rockpanel zijn:

 • Brandwerend: Rockpanel is onbrandbaar en voldoet aan de hoogste brandveiligheidsnormen.
 • Duurzaam: Rockpanel is gemaakt van een natuurlijk materiaal en is recyclebaar.
 • Onderhoudsvriendelijk: Rockpanel is zeer onderhoudsvriendelijk en kan met een zachte borstel worden schoongemaakt.
 • Lichtgewicht: Rockpanel is een lichtgewicht materiaal, wat het gemakkelijk te verwerken maakt.
 • Kleurvast: Rockpanel is kleurvast en behoudt zijn kleur gedurende vele jaren.

 

Rockpanel is een veelzijdige en duurzame gevelbekleding die kan worden gebruikt voor een breed scala van toepassingen. Het is een goede keuze voor zowel nieuwe gebouwen als renovaties.

Logo-Monier

Monier

Monier is een toonaangevende fabrikant van dakbedekkingsmaterialen, waaronder betonnen en terracotta dakpannen. Het bedrijf bestaat al meer dan 150 jaar en heeft een sterke reputatie voor kwaliteit en duurzaamheid.

Monier dakpannen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de meest extreme weersomstandigheden. Ze zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen om elk huis te matchen.

Enkele van de voordelen van het kiezen van Monier dakpannen zijn:

 • Duurzaamheid: Monier dakpannen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om vele jaren mee te gaan.
 • Weerbestendigheid: Monier dakpannen zijn bestand tegen wind, regen, sneeuw en hagel.
 • Brandwerendheid: Monier dakpannen zijn brandwerend en kunnen helpen om uw huis te beschermen tegen brandschade.
 • Stijl: Monier dakpannen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen om elk huis te matchen.
 • Garantie: Monier dakpannen worden geleverd met een garantie die u beschermt tegen defecten in materialen en vakmanschap.

Als u op zoek bent naar een duurzame, weerbestendige en stijlvolle dakbedekking, zijn Monier dakpannen een goede optie.

Hier zijn enkele van de meest populaire Monier dakpannen:

 • Betonnen dakpannen: Betonnen dakpannen zijn het populairste type Monier dakpan. Ze zijn gemaakt van een mengsel van cement, zand en water en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen. [Afbeelding van betonnen dakpannen Monier]
 • Terracotta dakpannen: Terracotta dakpannen zijn gemaakt van gebakken klei en staan bekend om hun natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder rood, bruin en terracotta. [Afbeelding van terracotta dakpannen Monier]
 • Metalen dakpannen: Metalen dakpannen zijn gemaakt van staal of aluminium en zijn lichtgewicht en gemakkelijk te installeren. Ze zijn ook bestand tegen brand en corrosie. [Afbeelding van metalen dakpannen Monier]
 • Leien dakpannen: Leien dakpannen zijn gemaakt van natuurlijke lei en staan bekend om hun schoonheid en duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder zwart, grijs en groen. [Afbeelding van leien dakpannen Monier]

Bij het kiezen van Monier dakpannen is het belangrijk om rekening te houden met het klimaat in uw regio, de stijl van uw huis en uw budget. Het bedrijf biedt een scala aan financieringsopties om het u gemakkelijker te maken om uw nieuwe dak te betalen.

Monier is een vertrouwd merk met een lange geschiedenis van het leveren van hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen. Als u op zoek bent naar een duurzame, weerbestendige en stijlvolle dakbedekking, zijn Monier dakpannen een goede optie.

Logo-Fakro

FAKRO is een Pools bedrijf dat dakvensters, slooptrappen en andere producten voor zolders produceert. Het bedrijf werd opgericht in 1991 en is nu een van de grootste fabrikanten van dakvensters ter wereld.

FAKRO dakvensters worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten, vormen en stijlen, zodat u het perfecte dakvenster kunt vinden voor uw huis.

FAKRO slooptrappen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en stijlen, zodat u de perfecte slooptrap kunt vinden voor uw zolder.

FAKRO biedt ook een breed scala aan andere producten voor zolders, zoals ladderaccessoires, dakvensteraccessoires en isolatiemateriaal.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van FAKRO dakvensters:

 • Hoge kwaliteit: FAKRO dakvensters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met de grootste zorg gefabriceerd.
 • Duurzaamheid: FAKRO dakvensters zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan.
 • Gebruiksgemak: FAKRO dakvensters zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken.
 • Breed scala aan opties: FAKRO dakvensters zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten, vormen en stijlen.

FAKRO is een betrouwbaar merk met een lange geschiedenis van het leveren van hoogwaardige dakvensters en andere producten voor zolders. Als u op zoek bent naar een dakvenster of andere zolderproducten, is FAKRO een goede optie.

Logo-Ethernit

Eternit maakt composietmateriaal dat is gemaakt van cement, zand, cellulosevezels en water. Het is een sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat bestand is tegen weersomstandigheden, corrosie en brand.

Eternit is een goede keuze voor dakdekkers die op zoek zijn naar een duurzame en veilige dakbedekking. De nieuwe Eternitplaten zijn gemaakt van een samenstelling zonder asbest, waardoor ze veilig zijn voor de gezondheid.

Eternit is een sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat veilig is voor de gezondheid. Het is een goede keuze voor dakdekkers die op zoek zijn naar een dakbedekking die jarenlang meegaat.

Logo-Defrancq

Defrancq dak en gevel is een Belgische onderneming die al meer dan 100 jaar actief is in de dak- en gevelbekleding. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder:

 • Dakbedekkingen, zoals zink, koper, aluminium, lood en Eternit
 • Gevelbekleding, zoals zink, koper, aluminium, hout, kunststof en vezelcement
 • Loodbewerking
 • Uniek maatwerk

Defrancq dak en gevel is een betrouwbare partner voor particulieren, bedrijven en overheden. Het bedrijf staat voor kwaliteit, vakmanschap en service.

Voordelen van Defrancq dak en gevel

 • Breed scala aan producten en diensten
 • Betrouwbare partner met jarenlange ervaring
 • Kwaliteit, vakmanschap en service

Defrancq is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een specialist in dak- en gevelbekleding. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, van dakbedekkingen tot gevelbekleding en loodbewerking. Defrancq dak en gevel staat voor kwaliteit, vakmanschap en service.

Logo-Apok

Apok is een Belgische onderneming die gespecialiseerd is in dak- en gevelbekleding. Het bedrijf werd opgericht in 1985 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd voor kwaliteit, vakmanschap en service.

Apok biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder:

 • Dakbedekkingen, zoals EPDM, bitumen, leien, golfplaten en dakpannen
 • Gevelbekleding, zoals hout, kunststof, aluminium en vezelcement
 • Isolatie
 • Zinkwerken
 • Loodbewerking
 • Uniek maatwerk

Apok is een betrouwbare partner voor particulieren, bedrijven en overheden. Het bedrijf heeft een team van ervaren en gespecialiseerde medewerkers die u graag bijstaan bij uw project.

Voordelen van Apok

 • Breed scala aan producten en diensten
 • Betrouwbare partner met jarenlange ervaring
 • Kwaliteit, vakmanschap en service
 • Flexibel en klantgericht

Conclusie

Apok is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een partner voor dak- en gevelbekleding. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, van dakbedekkingen tot gevelbekleding en isolatie. Apok staat voor kwaliteit, vakmanschap en service.