Diensten

Asbestverwijdering

Wilt u het dak van uw woning op een veilige manier voorzien van asbestverwijdering door ons bedrijf in Vlaams-Brabant? Dat is een goede keuze. Naaste alle andere werken aan uw dak, zorgen wij er ook voor dat u zeker geen gevaar loopt in uw woning. Onze medewerkers gaan zorgvuldig en zonder gevaar te werk.

Neem contact op!

Waar is asbestverwijdering belangrijk?
De afgelopen jaren is gebleken dat het inademen van asbeststofonderdelen zeer gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid. Zo kunt u leiden aan longkanker of buikvlieskanker. Het is dan ook zeer belangrijk dat u de asbestverwijdering van uw dak in Vlaams-Brabant en omstreken overlaat aan echte professionals. Heylen Domin bv heeft al jarenlange ervaring in dakwerken. We kunnen dan ook naast asbestverwijdering nog voor andere zaken zorgen. Zo zorgen wij voor alle timmerwerken aan uw dak. Meer nog, om uw dak helemaal te doen blinken, zorgen we ook nog voor de juiste gevelbekleding. Of voor een volledige renovatie van uw dak. Dit alles doen we met de juiste expertise en kennis, zodat uw wensen ook uitgevoerd worden.

Vraag uw prijsofferte aan
Wilt u graag dat ons bedrijf in Vlaams-Brabant de asbestverwijdering van uw woning voorziet? Wacht niet langer en neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar het nummer +32 498 24 33 33 of een e-mail sturen naar [email protected] voor al uw vragen en opmerkingen. Wij helpen u graag verder met alle werken en zorgen aan uw dak. Waaronder onder andere ook de isolatie. U kunt enkele voorgaande projecten ook bekijken op onze website.